Управление на европроекти управление на европроекти
НовиниТехнологии

Microsoft пуска Copilot PRO – какво да очакваме?

Microsoft наскоро разшири наличността на своите функции на Office, задвижвани от изкуствен интелект, които първоначално бяха пуснати за бизнеса през ноември, а сега включват и потребителите.

Новото предложение, Copilot Pro, е абонаментна услуга на цена от 20 USD на месец. Тази услуга интегрира възможностите на ИИ в рамките на популярни приложения на Office, като Word, Excel и PowerPoint. Абонатите на Copilot Pro получават ексклузивен достъп до най-новите модели на OpenAI и имат възможност да разработят свой собствен Copilot GPT.

За физически лица, които вече са абонирани за Microsoft 365 Personal или Home, допълнителна месечна такса от 20 USD отключва функционалностите на Copilot в Office приложенията на различни платформи, включително Mac, Windows и iPad.

Тези функционалности обхващат редица иновативни функции, като например създаване на презентации в PowerPoint чрез прости подсказки, подобряване на документи в Word с инструменти за генериране на текст и обобщаване и оптимизиране на съставянето на имейли в Outlook.com.

Въпреки че в потребителската версия липсват някои функции, достъпни за бизнес потребителите, като например генерирането на презентации в PowerPoint от документи в Word, тя все пак предлага цялостен набор от инструменти.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Copilot Pro се простира отвъд интеграцията с Office, като предоставя достъп до усъвършенствани модели на OpenAI и подобрения на Image Creator от Designer. Абонатите могат също така да създават персонализирани версии на Copilot GPT, подобно на стартиралия по-рано бизнес вариант.

Microsoft delivers Copilot Pro, eliminates 300 seat minimum | TechTarget

Изображение: Microsoft

За тези, които не са абонирани за Microsoft 365, абонирането само за Copilot Pro осигурява приоритетен достъп до GPT-4 Turbo в Copilot, като гарантира подобрена производителност и възможност за превключване между различни модели.

Предвижда се абонаментът да включва нови функции като пейзажен формат на изображенията в моделите DALL-E и Copilot GPT Builder за персонализирано създаване на Copilot GPT.

Въпреки че Copilot Pro предлага примамливи функции за напреднали потребители, той изисква абонамент за Microsoft 365 Personal или Family за достъп до свързаните с Office функции в различни платформи.

Майкрософт се ангажира да подобрява непрекъснато Copilot Pro, като обещава допълнителни премиум функционалности в близко бъдеще.

Успоредно с това Майкрософт отвори услугата Copilot за Microsoft 365 за по-широк кръг от фирми, като премахна установеното по-рано изискване за минимален брой от 300 места. Това разширяване позволява на повече предприятия да получат достъп до услугата на цена от 30 USD на потребител на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button