Управление на европроекти управление на европроекти
ИнструментиТехнологии
Популярно

Кои са най-добрите инструменти за генериране на текст с изкуствен интелект?

Бързото и лесно генериране на статии е възможно с най-добрия наличен софтуер. Чрез просто въвеждане на ключова фраза, свързана с вашата ниша, съдържанието се произвежда автоматично.

Не всички генератори на статии обаче се създават еднакво. Следователно изборът на най-добрия софтуер за вашите изисквания може да бъде труден.

За да ви помогна в процеса на вземане на решения, оцених характеристиките на различни продукти и съставих списък с най-добрите налични генератори на статии.

Независимо дали предпочитате безплатна опция или такава с разширени функции като допълнително съдържание и изображения, има инструмент, който да отговори на вашите нужди.

Тази публикация предлага преглед на десетте най-отлични генератори на статии с изкуствен интелект, налични в момента на пазара. Ако бързате, предлагаме да опитате Neuron Writer.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Ние вярваме, че това е най-добрият наличен асистент за писане с изкуствен интелект и може да помогне с широк набор от задачи за писане, включително публикации в блогове, социални медии и имейл и дори творческо писане.

И сега, те дори предоставят изкуство с изкуствен интелект, което ви осигурява много, за да останете ангажирани и увеличавайки вашата продукция десетократно.


Най-добрият помощник при генерирането на текст с изкуствен интелект

NEURON WRITER

Neuron writer

Софтуерът Neuron Writer е задвижен с изкуствен интелект асистент за писане, който помага на потребителите да създават бързо и лесно висококачествено съдържание.

Той е предназначен да подпомага различни задачи за писане, включително статии, публикации в блогове, съдържание в социалните медии и др.

За разлика от други инструменти, NeuronWriter изследва вашата конкуренция и на база трудността на определената ключова дума, която желаете да класирате в Google, получавате предложения за H1, H2, H3 текстове и структура на текста.

Софтуерът използва усъвършенствани алгоритми и обработка на естествен език, за да анализира текста и да предложи подобрения като граматически корекции, перифразиране на изречения и подобряване на речниковия запас.

Опитай NeuronWriter и започни да класираш сайта си в Google!

Регистрация

Освен това предоставя различни функции, включително възможност за генериране на дължина на текста, обобщаване на съдържание и дори предлагане на заглавия.

Neuron Writer може да бъде ценен инструмент както за професионални писатели, така и за начинаещи, тъй като може да помогне за подобряване на качеството и ефективността на процеса на писане.

Освен това софтуерът предлага удобен за потребителя интерфейс и разнообразие от опции за персонализиране, за да се гарантира, че отговаря на специфичните нужди на потребителя.

Каква е цената на NeuronWriter?

Кои са най-добрите инструменти за генериране на текст с изкуствен интелект?

Най-ниският план е €19/месец. С него може да се създават текстове в 2 проекта (реално това не е такъв проблем, под проекти те имат в предвид ключови думи за класация, редовно се случва да се заменят една с друга, за да се избегне ограничението), 15000 кредита – при всяко генериране на текст се използват определен брой кредити. 

В следващите планове се надграждат значтелно тези числа и всичко зависи от проекта, който имате пред себе си. Разбира се, че колкото по-скъп е плана, толкова повече и допълнителни екстри получавате.

COPYSMITH – ПИСАНЕ С AI ЗА НАЙ-ДОБРОТО COPY

Кои са най-добрите инструменти за генериране на текст с изкуствен интелект?

Copysmith е уебсайт за копирайтинг, която използва AI за създаване на статии, реклами и други видове съдържание за вашия уебсайт. Неговата AI технология действа като автоматичен писател, генерирайки съдържание за различни нужди, включително целеви страници и описания на продукти.

С над 30 шаблона, от които да избирате, всеки шаблон може да генерира дузина опции, от които да избирате.

Една от ключовите характеристики на Copysmith е способността му да персонализира предложения въз основа на вашите предпочитания, което го прави подходящ вариант за професионалисти, търсещи дългосрочно решение.

За да създадете дългосрочно съдържание, можете да използвате шаблона Помощник за писане на статии, който е свързан с шаблоните Идеи за блогове, Структура на блога и Публикация в блог. За да генерирате съдържание, просто въведете тема и щракнете върху „генериране“ след като се регистрирате.

След това Copysmith ще ви предостави няколко заглавия, от които да избирате. След като изберете заглавие, шаблонът Blog Outline поема и ви предлага някои опции за редактиране.

След като сте избрали схема, цялата статия се произвежда автоматично и е уникална. Освен това е напълно редактируем и дори можете да маркирате текст, за да го разширите или пренапишете.

ЦЕНА НА COPYSMITH

Кои са най-добрите инструменти за генериране на текст с изкуствен интелект?

Copysmith предлага три опции. Стартовият пакет струва 19 долара на месец и включва до 20000 думи и 20 проверки за плагиатство. Пакетът Professional струва 59 долара на месец и включва до 80000 думи и 100 проверки за плагиатство.

Пакетът Start Up е на индивидуална цена в зависимост от броя потребители и има неограничен брой кредити и проверки за плагиатство.

РЕГИСТРАЦИЯ

JASPER – ПИОНЕРЪТ В AI COPYWRITING-A

Jasper (старо име Jarvis) е генератор на съдържание с изкуствен интелект, който помага при изготвянето на всички видове съдържание.

Независимо дали имате нужда от него, за да подготвите маркетингово копи, профили  в основните платформи на социалните медии или публикации в блогове за нови продукти, които пускате на пазара, този инструмент ще се погрижи всичко да е готово за публикуване, когато вие сте готови.

Кои са най-добрите инструменти за генериране на текст с изкуствен интелект?

ЦЕНА НА JASPER

Цените варират. Дават възможност на потребителите си да са гъвкави в избора на план.

Кои са най-добрите инструменти за генериране на текст с изкуствен интелект?

До 50000 думи/месец цената е $49, а до 100000 думи/месец може да използваме Jasper за $82. това включва 50+ AI шаблона, редактор в Google Docs, чат, команди и Live Chat support. За до 300000 думи следва да платим $232/месец. За 700000 думи/месец цената е $500. Важно е да уточним, че тези цени са за плана показан вляво на снимката и са валидни за до 5 потребителя на акаунт.

РЕГИСТРАЦИЯ

За или против използването на инструменти за генериране на текст?

В заключение, инструментите за писане на текстове с изкуствен интелект стават все по-популярна опция за всички, които искат да създават бързо и лесно висококачествено съдържание.

Гамата от налични инструменти е широка, като всеки от тях предлага уникални функции и предимства, които отговарят на специфичните нужди.

Едно от предимствата на използването на инструменти за AI копирайтинг е, че те могат да спестят време и усилия.

Те могат да генерират съдържание бързо и ефективно, като намаляват необходимостта от ръчно писане.

Освен това някои инструменти могат да предоставят предложения за граматика, структура на изреченията и лексика, което може да помогне за подобряване на качеството на крайния продукт.

Има обаче и някои недостатъци, които трябва да се вземат предвид при използването на инструменти за копирайтинг с изкуствен интелект.

Един от основните проблеми е липсата на креативност и оригиналност в създаденото съдържание.

Макар че генерираният текст може да е граматически правилен и технически издържан, в него може да липсват талантът и индивидуалността на ръчно написаното съдържание.

Освен това някои инструменти могат да имат ограничения по отношение на темите, които могат да обхванат, или на вида съдържание, което могат да генерират.

Като цяло инструментите за копирайтинг с изкуствен интелект могат да бъдат полезно допълнение към инструментариума на писателя, но е важно внимателно да се преценят плюсовете и минусите.

Както при всеки друг инструмент, от решаващо значение е да се разбират неговите ограничения и да се използва по подходящ начин, за да се постигнат възможно най-добри резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button