Управление на европроекти управление на европроекти
Технологии

Изтекоха визуализации на новия Samsung Galaxy Watch и Buds

Изтекли визуализации на новия часовник и слушалки Samsung Galaxy Watch

Предстоящото събитие Galaxy Unpacked на Samsung е съвсем близо, насрочено за 10 юли.

Преди голямото разкритие типстърът Еван Блас сподели това, което изглежда са рендери на предстоящите Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch 7, Galaxy Buds 3 и Galaxy Buds 3 Pro.

Galaxy Watch Ultra

Galaxy Watch Ultra е новото премиум носимо устройство на Samsung, предназначено да се конкурира със серията Watch Ultra на Apple.

С цена от 700 USD от висок клас, той трябва да изглежда достоен за този депозит.

Изображението от Blass показва класически дизайн на циферблата с ярко оранжева лента, което е нов вид за часовника.

Часовникът разполага и с microLED дисплей със сапфирен кристал, който може да достигне яркост до 3000 нита.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Galaxy Watch 7

Изглежда, че Galaxy Watch 7 ще се придържа към традиционния дизайн с кръгъл циферблат, за разлика от някои слухове, които предполагаха квадратен форм-фактор.

Очаква се часовникът да се предлага в маслиненозелен цвят, с червени и сини шевове на каишката, което му придава уникален и стилен вид.

Galaxy Buds 3

Galaxy Buds 3 претърпяха редизайн, като се отдалечиха от бобената форма, която е характерна за линията слушалки от 2020 г. насам.

Вместо това те вече разполагат с дизайн на стеблото, подобен на този на Apple AirPods, който се очаква да подобри качеството на микрофона и да направи пъпките по-лесни за управление.

Galaxy Buds 3 Pro

Galaxy Buds 3 Pro също се отличават с дизайн на стеблото, но с тъмносив и прозрачен корпус, който има за цел да доближи микрофона до устата на потребителя за по-добри гласови повиквания и взаимодействия с AI асистента.

Galaxy Unpacked

Очаква се и трите устройства да бъдат представени на събитието Samsung Unpacked на 10 юли, заедно с Galaxy Z Flip6 и Z Fold6.

Събитието обещава да представи редица вълнуващи нови продукти и иновации от Samsung.

Заключение

Изтеклите рендери дават представа за дизайна и характеристиките на предстоящите носими устройства и слушалки на Samsung.

Със своя елегантен дизайн и усъвършенствани технологии тези устройства със сигурност ще окажат значително влияние в света на технологиите.

Събитието Unpacked ще бъде решаващ момент за Samsung да покаже последните си иновации и да затвърди позицията си на конкурентния технологичен пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button