Управление на европроекти управление на европроекти
ChatGPTИнструменти

Забравете за ChatGPT, използвайте следните инструменти през 2023

Появата на революцията на изкуствения интелект доведе до появата на множество инструменти, които имат за цел да повишат производителността и да революционизират работните процеси. Тази статия има за цел да представи най-добрите инструменти с ИИ в категориите аудио и видео, дизайн, съдържание и почистване на изображения и съдържание.

Най-добрите инструменти с изкуствен интелект за аудио и видео:

 1. VoicePen AI (https://voicepen.ai): Този инструмент за изкуствен интелект преобразува аудиосъдържание в писмени публикации в блогове, като опростява процеса на генериране на писмено съдържание от записани разговори и лекции.

 2. Beatoven (https://www.beatoven.ai/): Този инструмент с изкуствен интелект създава уникална музика, която не се таксува, като позволява на фирми и физически лица да добавят оригинална музика към своите проекти, без да се затрудняват с лицензирането.

 3. Cleanvoice (https://cleanvoice.ai/): Този инструмент с изкуствен интелект автоматично редактира подкаст епизоди, създавайки висококачествено, професионално звучащо съдържание.

 4. Podcastle (https://podcastle.ai/): Този инструмент за изкуствен интелект предлага запис със студийно качество от вашия компютър, осигурявайки лесно за използване и висококачествено решение за запис на подкастове, уебинари и друго аудиосъдържание.

 5. Vidyo (https://vidyo.ai/): Този инструмент с изкуствен интелект създава кратки видеоклипове от дълго съдържание, като улеснява фирмите и физическите лица да споделят посланията си по по-завладяващ и визуален начин.

 6. Maverick (https://lnkd.in/eptCVijb): Този инструмент с изкуствен интелект генерира персонализирани видеоклипове в голям мащаб, като дава възможност на предприятията да създават и разпространяват видеосъдържание, което е подходящо и ангажиращо за целевата им аудитория.

 7. Soundraw (https://soundraw.io/): Този инструмент с изкуствен интелект позволява на фирми и физически лица да създават и публикуват своя собствена оригинална музика по прост и интуитивен начин.

 8. Otter (https://otter.ai/): Този инструмент с изкуствен интелект улавя и споделя прозрения от срещи, като улеснява екипите да останат в течение на важните дискусии и решения.

 9. Krisp (https://krisp.ai/): Този инструмент с изкуствен интелект елиминира фоновия шум, ехото и други нежелани звуци от разговорите, осигурявайки ясни и професионални аудио разговори от всяко място.

Инструменти с изкуствен интелект за писане на текстове и съдържание

 1. Copy.ai: AI инструмент за генериране на текстове, които увеличават конверсиите. Благодарение на усъвършенстваните си алгоритми за изкуствен интелект той може да пише страници за продажби, публикации в блогове, реклами и други за минути. https://www.copy.ai/

 2. CopyMonkey: AI инструмент за създаване на обяви в Amazon за секунди. Той предлага набор от инструменти за автоматизиране на вашия бизнес в Amazon – от проучване на ключови думи до писане на текстове. http://copymonkey.ai/

 3. Ocoya: За да създадете своя сайт, можете да го използвате за създаване на онлайн магазини: AI инструмент за създаване и планиране на съдържание в социалните медии. Той ви помага да планирате и публикувате постовете си в социалните медии без усилие, така че да можете да се съсредоточите върху това, което наистина има значение: да се ангажирате с аудиторията си. https://www.ocoya.com/

 4. Unbounce Smart Copy: Инструмент с изкуствен интелект за мащабно писане на високоефективни студени имейли. Той ви помага да пишете имейли, които се отварят, кликат и на които се отговаря, така че да можете да се съсредоточите върху сключването на сделки. https://unbounce.com/

 5. Puzzle: Инструмент с изкуствен интелект за изграждане на база от знания за вашия екип и клиенти. Той предлага универсална платформа за създаване, управление и споделяне на информация и знания, така че да подобрите сътрудничеството, да намалите заявките за поддръжка и да подобрите работата с клиентите. https://www.puzzlelabs.ai/

Инструменти за почистване на изображения и съдържание

Civitai: Платформа за създаване на изкуство с изкуствен интелект, която свързва художници, инженери и учени в областта на данните, за да споделят модели, уроци и ресурси за развитие на областта. https://civitai.com


Cleanup: Инструмент с изкуствен интелект, който премахва нежелани обекти, дефекти, хора или текст от изображения, опростявайки процеса на почистване на изображения за редактори на снимки, фотографи и търговци. https://cleanup.pictures/


Inkforall: В момента се работи по проекта за създаване на софтуер за обработка на изображения: Инструмент с изкуствен интелект, който подпомага генерирането, оптимизирането и изпълнението на съдържание. Той предоставя набор от инструменти за ускоряване на създаването на висококачествено съдържание, оптимизирането му за търсачките и измерване на ефективността му за вземане на решения, основани на данни. https://inkforall.com/


Thundercontent: Инструмент с изкуствен интелект, който генерира висококачествено съдържание, например публикации в блогове и статии, за минути, като използва усъвършенствани езикови модели и алгоритми за машинно обучение. https://thundercontent.com/


Инструменти с AI, които ти пестят поне 2 дни в седмицата

В обобщение, появата на инструментите с изкуствен интелект доведе до революционна промяна в няколко индустрии, като например създаването на съдържание, маркетинга и дизайна.

С възможността да намалят времето и усилията, свързани с генерирането на висококачествено съдържание, както и да подобрят неговата ефективност, тези инструменти стават все по-популярни.

Независимо дали се нуждаете от помощ при създаването на завладяващо копие, планиране на съдържанието в социалните медии, изграждане на база от знания или почистване на изображения, има инструмент с изкуствен интелект, който да отговори на конкретните ви нужди.

Гореспоменатите инструменти са само няколко примера от многото налични решения с ИИ.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

С напредването и усъвършенстването на технологията на ИИ можем да очакваме в бъдеще да се появят още иновативни и полезни инструменти.

Независимо дали сте маркетолог, дизайнер или създател на съдържание, тези инструменти си струва да бъдат разгледани за следващия ви проект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button