Управление на европроекти управление на европроекти
Новини

Wix Studio пуска нов плъгин за Figma

Wix Studio, водеща SaaS платформа за създаване на уебсайтове, обяви пускането на нов плъгин за Figma, предназначен да рационализира процеса на превръщане на проектите във функционални, интерактивни уебсайтове.

Този иновативен инструмент позволява на професионалистите безпроблемно да експортират проектите си от Figma в платформата Wix Studio, като използват нейните надеждни местни бизнес решения, инструменти за изкуствен интелект и други, за да подобрят своите проекти и да спестят ценно време и ресурси.

Ключови функции на плъгина за Figma

Плъгинът предлага редица функции, които го правят привлекателен инструмент за дизайнери, агенции и професионалисти. Те включват:

Анимации без код: Безкодовите анимации на Wix Studio дават възможност на потребителите да създават динамични уеб изживявания, без да се нуждаят от обширни познания по програмиране.

Сигурна CMS: Здравата система за управление на съдържанието (CMS) на платформата позволява на потребителите да управляват и актуализират ефективно своите уебсайтове.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Национални бизнес решения: Wix Studio предоставя нативни бизнес решения като електронна търговия, резервации и събития и други, които могат да бъдат интегрирани в уебсайта.

Инструменти за изкуствен интелект: Инструментите с изкуствен интелект на платформата помагат на потребителите да оптимизират работата на уебсайта си и да подобрят изживяването при проектиране.

Предимства на плъгина Figma

Плъгинът Figma предлага няколко предимства на потребителите, включително:

Ефикасност: Плъгинът рационализира процеса от проектиране до производство, като спестява на потребителите ценно време и ресурси.

Усъвършенстван опит в проектирането: Като използват надеждните бизнес решения и инструментите за изкуствен интелект на Wix Studio, потребителите могат да подобрят дизайна си и да създават завладяващи уеб изживявания.

Повишаване на конверсиите: Ефективността и иновативните функции на плъгина помагат за увеличаване на конверсиите, като осигуряват на потребителите мощно цифрово присъствие.

Основи на Wix Studio

Wix Studio стартира през 2023 г. и включва редактор за разработка и създаване с нов дизайн и възможности за работа с код, работни пространства за управление на няколко сайта и достъп до нови възможности за монетизация.

Платформата е проектирана така, че да предоставя на потребителите производителност от корпоративен клас, сигурност и надеждна инфраструктура, което я прави привлекателен избор за професионалисти и фирми, които искат да създават и управляват цифрово присъствие.

Цитат от Гали Ерез, ръководител на продуктовия отдел на Wix Studio Editor

[quote]“Развълнувани сме да представим новия плъгин на дизайнерската общност“[/quote] казва Гали Ерез, ръководител на продуктовия отдел в Wix Studio Editor. [quote]“Със своите иновативни функции и интуитивен интерфейс плъгинът дава възможност на потребителите да създават завладяващи дизайни и бързо да рационализират пътя от дизайна до производството. Тази ефективност подобрява техния опит в проектирането и разработването и в крайна сметка стимулира конверсиите.“[/quote]

За Wix.com Ltd.

Wix.com Ltd. е водеща SaaS платформа за създаване на уебсайтове в световен мащаб, която предлага широка гама от търговски и бизнес решения, усъвършенствани SEO и маркетингови инструменти и надеждна инфраструктура.

Основана през 2006 г., Wix еволюира от прост конструктор на уебсайтове до всеобхватна платформа, предоставяща на потребителите инструментите и ресурсите, необходими за създаване, управление и развитие на цифрово присъствие.

С фокус върху непрекъснатите иновации и предоставянето на нови функции и продукти, Wix дава възможност на потребителите да поемат пълна отговорност за своята марка, данни и взаимоотношения с клиентите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button