Управление на европроекти управление на европроекти
ChatGPT

ChatGPT за Android вече е наличен в САЩ, Индия, Бангладеш и Бразилия

Няколко дни след като пусна страница за предварителна поръчка в Google Play, OpenAI обърна ключа и пусна ChatGPT за Android. Приложението вече е в действие в няколко държави, като САЩ, Индия, Бангладеш и Бразилия.

Ако живеете в страна, която не е част от този списък, все още можете да отидете в Google Play и да поръчате приложението предварително, тъй като OpenAI планира да пусне приложението в повече страни много скоро. През следващата седмица ще има допълнителни държави.

А ако имате iPhone, може би вече използвате официалното приложение ChatGPT, тъй като то е налично в iOS от известно време. Пускането на Android все пак е важен етап за OpenAI, тъй като по света има повече потребители на Android, отколкото на iOS.

Ако сте запознати с ChatGPT в интернет, можете да очаквате да получите подобни резултати от чатбота на OpenAI. Но интерфейсът е оптимизиран за мобилни устройства.

Взаимодействието с ChatGPT работи повече или по-малко като изпращане на съобщения до приятел в приложение за съобщения. Можете да въведете текст в долната част на екрана и да натиснете бутона за изпращане – ChatGPT отговаря със съвети, съвети и каквото ви е необходимо.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Мобилното приложение работи със съществуващия ви акаунт в OpenAI, което означава, че можете да виждате миналите си разговори на всичките си устройства, ако сте активирали „история на чата и обучение“ – не можете да деактивирате едната настройка, без да деактивирате другата.

Въпреки че можете да се регистрирате с безплатен акаунт, OpenAI предлага и допълнителен абонамент за достъп до по-добър голям езиков модел (GPT-4) и допълнителни функции. ChatGPT Plus ще бъде достъпен и за Android чрез покупка в приложението. Ако вече сте абонат, би трябвало да можете да получите достъп до функциите на ChatGPT Plus от Android със съществуващия си абонамент.

Актуализация, 7/26/23, 13:40 ET: Версията за Android на ChatGPT вече показва повече от 500,000 инсталации в магазина на Google Play, съобщава data.ai.

Back to top button