Управление на европроекти управление на европроекти
Новини

Motorola и Google сключиха многогодишна сделка за генеративен AI

Motorola и Google Cloud сключиха многогодишно споразумение за интегриране на възможностите на генеративния изкуствен интелект в телефоните на Motorola.

Това партньорство има за цел да подобри потребителското изживяване чрез използване на технологията Moto ai, изградена с помощта на моделите Vertex AI, Gemini и Imagen на Google Cloud.

Ключови характеристики на Moto ai

Moto ai е проектирана така, че да бъде интегрирана в нативни приложения за смартфони, като предоставя на потребителите възможността да изпълняват задачи, да получават подходящи предложения и напомняния, както и да обобщават и припомнят информация.

Тази технология ще бъде използвана в различни аспекти на телефона, включително камерата, батерията, дисплея и производителността на устройството.

Достъпност и разпространение

Moto ai вече се предлага на новата линия телефони razr в избрани държави в Латинска Америка и Европа. Налична е и за предварителна поръчка в Северна Америка, Индия и избрани държави в Азиатско-тихоокеанския регион.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Очаква се разпространението да се разшири до допълнителни пазари през следващите седмици.

Предстория и история

Motorola Mobility беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2014 г. Преди това Google притежаваше Motorola Mobility от 2012 до 2014 г., а през 2015 г. стана подразделение на Alphabet Inc.

Това ново партньорство бележи значителен етап в интегрирането на възможностите на изкуствения интелект в телефоните на Motorola.

Заключение

Сътрудничеството между Motorola и Google Cloud представлява значителна стъпка напред в интегрирането на генеративен ИИ в смартфоните.

Като използват възможностите на Moto ai, телефоните на Motorola ще предлагат подобрено потребителско изживяване, правейки го по-ефективно и интуитивно.

Това партньорство подчертава нарастващото значение на ИИ в индустрията на смартфоните и ангажимента на Motorola да остане в челните редици на иновациите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button