Управление на европроекти управление на европроекти
GeminiНовини

Apple може да предложи Gemini за интеграция със Siri

Apple Intelligence и Google Gemini: усъвършенстване на Siri

Apple Intelligence, обявена на WWDC, ще използва OpenAI и потенциално Google Gemini за подобряване на Siri. Засега интеграцията между Apple Intelligence и Google Gemini не е ясна, но е вероятно Apple да си партнира с Google за подобряване на възможностите на Siri.

Ролята на Google Gemini

Google Gemini е мощен чатбот с изкуствен интелект, който може да отговаря на въпроси за заобикалящия ви свят с помощта на видео.

Той може също така да прави корекции и да служи като асистент за научни изследвания. Apple Intelligence вероятно ще използва Google Gemini, за да гарантира, че написаното съдържание е точно и актуално. Това е особено важно за задачи като писане на бележки, имейли и статии.

Защо Google Gemini?

Google Gemini е кралят на намирането на правилния отговор на житейските въпроси. Apple вероятно ще използва Google Gemini, за да допълни възможностите на OpenAI, особено когато става въпрос за актуални новини и информация.

Мощните функции за търсене на Google Gemini ще помогнат да се гарантира, че Apple Intelligence няма да пропусне никаква информация и ще може да покрие пропуските в данните.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Взаимовръзка със Siri

Когато използват Siri, потребителите ще бъдат попитани дали искат да насочат запитването си към GPT-4o или към друг доставчик от трета страна. Това ще позволи на потребителите да получат по-точни резултати, като изберат услугата, която най-добре отговаря на техните нужди. Интеграцията със Siri ще включва и възможности за търсене на изображения, които ще се управляват от Google Gemini.

Поблести на интеграцията

Интеграцията на Apple Intelligence и Google Gemini ще подобри възможностите на Siri, превръщайки я в по-ефективен личен асистент. Мощните функции за търсене на Google Gemini ще помогнат да се гарантира, че Apple Intelligence не пропуска никаква информация и може да покрие пропуските в данните. Това ще доведе до по-точни и актуални резултати за потребителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button