Управление на европроекти управление на европроекти
НовиниИнструментиТехнологии

Anthropic пуска конкурентa на ChatGPT Claude в Европа

Anthropic обяви, че нейният асистент с изкуствен интелект Claude вече е достъпен в Европа, след като по-рано беше пуснат на пазара в САЩ. „Развълнувани сме да споделим, че „Claude“, надеждният AI асистент на Anthropic, вече е достъпен за физически и юридически лица в цяла Европа, за да повиши тяхната продуктивност и креативност“, заяви базираният в Сан Франциско стартъп в публикация в блога си.

Anthropic разкри, че Claude може да бъде достъпен безплатно онлайн на адрес claude.ai или чрез приложение, предназначено за мобилни устройства на Apple. Освен това предприятията могат да се абонират за платения план „Claude Team“ за по-широки функции.

Цените са както следва: Безплатна версия и платена – 18 евро без ДДС – Claude PRO и 28 Евро без ДДС на човек за Team план.

Конкурентът на OpenAI пусна най-новата версия на Claude през март. „Claude има силно разбиране и свободно владеене на френски, немски, испански, италиански и други европейски езици, което позволява на потребителите да взаимодействат с Claude на няколко езика“, отбелязват от Anthropic. „Интуитивният и удобен интерфейс на Claude позволява лесното интегриране на нашите усъвършенствани модели на ИИ в различни работни процеси.

-25% ОТСТЪПКА ОТ ХОСТИНГ jump.bg намаление

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button